Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

INTO passion | Grudzień 7, 2016

Scroll to top

Top

No Comments

MAJ na SOLCU

MAJ na SOLCU
WARSAW state of mind

Maj w restauracji SOLEC to smaki warte spróbowania a czasu do końca miesiąca pozostało już niewiele. Autorska kuchnia Aleksandra Barona nas zachwyciła – w połączeniu z promieniami wiosennego słońca, odświeżonym wnętrzem i grami planszowymi Solec to świetny wybór na leniwy posiłek w tygodniu czy w weekend.

 

 

 

Co nam się podobało:

– majowe menu – nasz wybór: parfait z sera koziego z wanilią i musem z liści musztardowca

– sety lunchowe publikowane na stronie internetowej (dziś kuszą smażone szparagi z kozim serem i rukwią wodną)

– cydry idealne na ciepłe dni

– kartki z menu, gdzie zaznaczamy nasz wybór

– stoliki na zewnątrz w otoczeniu drzew (ich szum niweluje dźwięki przejeżdżającego obok pociągu)

 

SOLEC, ul. Solec 44

 

 

 

FacebookTwitterPinterest

Submit a Comment