Warsaw Restaurant Week

Warsaw Restaurant Week to święto stołecznej gastronomii. Okazja do poznania najlepszych warszawskich restauracji. Tegoroczna, pierwsza edycja ma charakter pilotażowy: zamiast tygodnia będzie weekend, ale niezwykle smaczny!
„Tygodnie Restauracji” cieszą się ogromnym powodzeniem w największych i najbardziej dynamicznych metropoliach całego świata. To wydarzenie przyciąga miłośników dobrej kuchni na całym świecie. Przez cały tydzień mieszkańcy Londynu, Nowego Jorku, czy Kopenhagi mają okazję skosztować kilku potrwa z najlepszych restauracji za naprawdę symboliczną kwotę.
Od 7 do 9 listopada będziemy mieli okazję zapoznać się z ofertą najlepszych warszawskich restauracji. Głównym celem Warsaw Restaurant Weekend jest wzmocnienie wizerunku wysokiej jakości kultury gastronomicznej w naszym mieście oraz umożliwienie nowym odbiorcom pełnego restauracyjnego doświadczenia.
W dniach 7-9 listopada połowa stolików w tych lokalach będzie przeznaczona dla gości Warsaw Restaurant Week. Klienci restauracji otrzymają w tym czasie pełne restauracyjne trzydaniowe menu składające się z przystawki, dania głównego i deseru. Pozwoli im to na skosztowanie oferty kulinarnej danego lokalu, w promocyjnej cenie 39 złotych, a więc znacznie taniej – codziennej ceny 3 dań!
Uczestniczące restauracje to:
U Fukiera
Superiore
Słodki-Słony
Słony
My’o’tai
My’o’my
Sto900
Solec44
Bydło i Powidło
La Tomatina
Bibenda
Przegryź
Santorini
Chianti
El Popo
Klub Mandala
Restauracja Mandala
Krucza 8 i pół
Mercato Bar Delikatesy (Próżna i Piękna)
6/12
SAM
BY THE WAY
Kaskrut
Flambeeria
Dos Tacos
Delikatesy Esencja
Momu
Banjaluka
Aioli
Na Lato
Gar Jakubiaka
Nabo
więcej informacji na: http://restaurantweek.pl/#/
Submit a Comment