Nowe miejsce: JAMÓN
JAMÓN to nowe miejsce w Warszawie specjalizujące się w kuchni hiszpańskiej. Stworzone przez pasjonatów kultury i kuchni Hiszpanii.
Miłośnicy kuchni hiszpańskiej powinni koniecznie odwiedzić ten adres. Za kuchnię odpowiedzialnych jest dwóch szefów David Canca Beccera oraz Raul Gomez Gonzalez – specjaliści od kuchni hiszpańskiej. I tak w karcie znajdziemy dania przygotowane na bazie najlepszych hiszpańskich produktów.
Menu podzielone jest na: tapas, przystawki, zupy, sałatki, potrawy mięsne, ryby i owoce morza a także desery. Kalmary po andaluzyjsku, fasolka po asturyjsku z gulaszem iberyjskim, czy kałamarnica nadziewana owocami morza z makaronemzapiekana w sosie Aioli z gruszką. Takie przysmaki oferuje JAMÓN. Do tego pyszne desery i bogata karta win. Cała restauracja utrzymana jest w stylu andaluzyjskim.
JAMÓN
Wierzbowa 9
Submit a Comment