Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

INTO passion | Grudzień 7, 2016

Scroll to top

Top

No Comments

Wielkanocne S.O.S!

Wielkanocne S.O.S!
WARSAW state of mind

Święta to doskonała okazja do odpoczynku od codziennych spraw, spędzenia czasu z rodziną i przyjaciółmi. Jednak z czasem na przygotowania bywa różnie – przeważnie do ostatniej chwili pochłania nas praca, codzienne obowiązki. Co wtedy? Czy istnieje oferta SOS dla pokolenia zapracowanych? Sprawdziliśmy!

1. Słodki Słony nie zapomina o pracusiach wyręczając ich w przygotowaniu wypieków. Babki wielkanocne we wszystkich kolorach wiosny na pewno zachwycą wszystkich gości. Podoba nam się nie tylko efekt wizualny, ale również przystępne ceny!

Mokotowska 45

 

 

2. DELI to oferta dla każdego, kto nie może bądź nie lubi przygotowań wielkanocnych. Jaja faszerowane pastą łososiową czy pasztet francuski z wątróbek z alkoholem to tylko niewielka część tego, co można zamówić na chwilę przed rozpoczęciem wielkanocnego świętowania. My na pewno skusimy się na tradycyjny, pieczony schab i już serdecznie za to DELI dziękujemy!

Zwycięzców 4

 

 

3. Halka. Restauracja po polsku – zgadza się! Restauracja wychodzi naprzeciw zapotrzebowaniu na wielkanocne potrawy przygotowane przez najlepszych szefów kuchni. Proponuje szerokie spectrum wielkanocnego menu od przystawek poczynając – na deserach kończąc. Tradycyjna, wielkanocna bakaliowa Pascha to słodka tradycja bez której my nie wyobrażamy sobie tegorocznych świąt!

Puławska 43

 

4. LA MAR również nie pozostaje obojętna na zapracowanych gości swojej restauracji. Wielość dań przygotowanych na Wielkanoc przyprawia o zawrót głowy, a babek wielkanocnych nigdy za wiele, więc… ZAMAWIAMY!

Patriotów 181

 

5. WEGE Wielkanoc? Owszem! Alicja w Krainie Warzyw przygotowała szereg możliwości dla fanów kuchni wegańskiej. Pasztet z kaszy jaglanej z warzywami i orzechami czy wegański makowiec to propozycje, których na wege stołach nie powinno zabraknąć! Natomiast Kubek i Ołówek proponują Jagielnik z brzoskwiniami oraz wegańską Paschę na bazie włoskiego sera, moreli, żurawiny oraz rodzynek hetmańskich. Czy to nie brzmi pysznie?

Kredytowa 8

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FacebookTwitterPinterest

Submit a Comment